Unisex Panorama Pile Fleece Vest

130.00 

Available on backorder

Description

Unisex Panorama Pile Fleece Vest

No. 49461
This cozy, classic pile vest delivers extra warmth when you need it. It’s a versatile midlayer in winter as well as the perfect outer layer transitional seasons. In short: it’s a gear essential. This vest is made with recycled content. See composition for details.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash with similar colours.
Weight:500g
Perkthim
Jeleku Unisex Panorama Pile Fleece
nr 49461
Ky jelek komod, klasik me pirgje jep ngrohtësi shtesë kur ju nevojitet. Është një shtresë e mesme e gjithanshme në dimër, si dhe stinët e përsosura kalimtare të shtresës së jashtme. Me pak fjalë: është një pajisje thelbësore. Ky jelek është bërë me përmbajtje të ricikluar. Shikoni përbërjen për detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 100% poliestër – rreshtim: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
500 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex Panorama Pile Fleece Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *