SOFT YELLOW BRUSH

117.06 

Description

0960018

Description

Made yellow polystyrene bristles with split end fibers, safe on gelcoat, clear coat, fiberglass and paint. Dimensions 250 mm

units of measure

N
Perkthimi:

0960018

FURCE E VERDHE E BUTE

Përshkrim

Të bëra me fije polistireni të verdhë me fibra të ndara, të sigurta në xhel, shtresë të qartë, tekstil me fije qelqi dhe bojë. Përmasat 250 mm
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SOFT YELLOW BRUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *