SCATOLA COMANDO B400

653.92 

Available on backorder

Description

 4242003

Descrizione

Monoleva ad azione doppia per il controllo del gas e dell’invertitore. Installazione ad incasso foro Ø mm 85. Dal design moderno ed essenziale, privo di sporgenze, che le rende particolarmente adatte per l’utilizzo su barche a vela. Leva e flangia completamente in acciaio inossidabile 316 per maggiore resistenza all’ambiente marino. Rendono più facile e sicura la guida evitando automaticamente l’innesto dell’invertitore se il gas non è al minimo. Possono essere montate sulla paratia destra o sinistra, orizzontalmente o verticalmente Provviste di frizione facilmente accessibile per registrare l’acceleratore. Premendo il pulsante sul mozzo si disinnesta l’invertitore durante l’operazione di riscaldamento del motore. Mediante l’interruttore di sicurezza X41 (optional), l’avviamento del motore si ottiene solamente con l’invertitore in posizione di folle. Conformi alla normativa EN ISO 11547 in presenza dell’interruttore di sicurezza X41. Cavi compatibili C2-C8-Mach 0

Unità di misura N

Përshkrim

Levë e vetme me veprim të dyfishtë për kontrollin e gazit dhe inverterit. Vrima e instalimit e zhvendosur Ø mm 85. Me një model modern dhe thelbësor, pa zgjatje, gjë që i bën ato veçanërisht të përshtatshme për t’u përdorur në varka me vela. Levë dhe fllanxhë plotësisht në çelik inox 316 për rezistencë më të madhe ndaj mjedisit detar. Ata e bëjnë ngasjen më të lehtë dhe më të sigurt duke shmangur automatikisht angazhimin e inverterit nëse gazi nuk është në punë. Ato mund të montohen në pjesën e përparme të djathtë ose të majtë, horizontalisht ose vertikalisht. Të pajisur me një tufë lehtësisht të arritshme për të rregulluar gazin. Shtypja e butonit në shpërndarës çaktivizon invertorin gjatë funksionimit të ngrohjes së motorit. Duke përdorur ndërprerësin e sigurisë X41 (opsional), motori mund të ndizet vetëm me inverter në pozicionin neutral. Në përputhje me EN ISO 11547 në prani të çelësit të sigurisë X41. Kabllot e pajtueshëm C2-C8-Mach 0

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCATOLA COMANDO B400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *