VHF COBRA PORTATILE HH350 FLT EU

253.27 

Available on backorder

Description

 5551135

Descrizione

Il VHF marino portatile Cobra Marine MR HH350 FLT EU, si presenta più piccolo, esteticamente meglio rifinito e modellato per consentire una impugnatura più confortevole. Galleggiante, con banda arancione ad alta visibilità, trasmette con una potenza fino a 6 Watt. Dotato della funzione Burp, fa espellere la possibile condensa presente sul’altoparlante tramite la griglia di protezione facendogli emettere all’altoparlante un tono di frequenza molto bassa. Altre caratteristiche importanti, oltre a quelle base, sono la funzione Noise Cancelling che permette di trasmettere un segnale pulito dai rumori ambientali, la Barra di Intensità del segnale in Rx a 5 tacche, i toni di chiamata per farsi riconoscere dal ricevente e il Roger Beep che indica la fine trasmissione. L’antennino è removibile ed è stato dotato di connettore SMA per rendere più agevole lo stivaggio. Funzione tri-wacth (scansione del canale 16 + 2 a scelta), tasto riservato al canale 16 e 9, batteria ricaricabile 1000 mAh. Sono Inclusi nella confezione il carica batterie rapido da tavolo con alimentatore a 220Vac e 12Vdc, presa accendisigari, la cinghietta per trasporto e l’ attacco per l’attacco per la cintura. Dim. mm. antenna esclusa 62x36x123H. Peso 272 gr.

Përshkrim

VHF portativ detar Cobra Marine MR HH350 FLT BE është më i vogël, i përfunduar estetikisht më i mirë dhe i formësuar për të lejuar një kapje më të rehatshme. Float, me brez portokalli me dukshmëri të lartë, transmeton me një fuqi deri në 6 Watts. I pajisur me funksionin Burp, ai nxjerr çdo kondensim të pranishëm në altoparlant përmes grilës mbrojtëse duke e bërë atë të lëshojë një ton me frekuencë shumë të ulët në altoparlant. Karakteristika të tjera të rëndësishme, përveç atyre bazë, janë funksioni i anulimit të zhurmës që ju lejon të transmetoni një sinjal të pastër nga zhurma e ambientit, shiriti i fuqisë së sinjalit Rx me 5 bar, tonet e thirrjes që do të njihen nga marrësi dhe Roger Beep që tregon fundin e transmetimit. Antena është e lëvizshme dhe është e pajisur me një lidhës SMA për ta bërë më të lehtë ruajtjen. Funksioni Tri-wacth (skanimi i kanalit 16 + 2 sipas zgjedhjes suaj), butoni i rezervuar për kanalet 16 dhe 9, bateri e ringarkueshme 1000 mAh. Të përfshira në paketë janë karikuesi i shpejtë i baterisë desktop me furnizim me energji 220Vac dhe 12Vdc, priza e çakmakut, rripi mbajtës dhe bashkëngjitja për lidhjen e rripit. Dim Mm. antena e përjashtuar 62x36x123H. Pesha 272 gr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VHF COBRA PORTATILE HH350 FLT EU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *