RIMOX CONVERTITORE DI RUGGINE

6.99 

Description

 6464696

Descrizione:

Fosfatizzante, convertitore di ruggine, disossidante e lucidante per metalli. Dissolve gli ossidi metallici, arresta la ruggine e la trasforma in un composto duro, stabile e protettivo. Non copre il metallo con pellicola plastica o cerosa. Consente il lavaggio con acqua, indispensabile per asportare i residui degli agenti fosfatizzanti. Lucida rame, ottone, bronzo, alluminio, argento, acciai legati. Non abrasivo. Non infiammabile. Flacone ml 200

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

6464696

RIMOX 200 ML

Përshkrimi:

Fosfatimi, konvertuesi i ndryshkut, deoksiduesi dhe lustruesi për metalet. Shkrin oksidet e metaleve, ndalon ndryshkun dhe e shndërron atë në një përbërës të fortë, të qëndrueshëm dhe mbrojtës. Nuk mbulon metalin me film plastik ose dylli. Lejon larjen me ujë, e cila është thelbësore për të hequr mbetjet e agjentëve fosfatizues. Lustron çeliqet prej bakri, bronzi, bronzi, alumini, argjendi. Jo gërryese. Jo i ndezshëm. Shishe 200 ml
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIMOX CONVERTITORE DI RUGGINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *