LAVATRICE ASCIUGATRICE DAEWOO

1,399.00 

Available on backorder

Description

 2424505

Descrizione

Lavatrice asciugatrice salvaspazio a muro Daewoo DWD-35MCRCR a caricamento frontale con motore a bassa rumorosità ed a basso consumo d’acqua (24 litri per ciclo), dotata di tamburo a smeraldo e telaio cubico super sottile con pulsanti elettronici e display touch. Possibilità di scelta tra 8 programmi di lavaggio e di effettuare la pulizia e l’asciugatura dei panni contemporaneamente senza danni ne scolorimento dei tessuti. Durata del ciclo di lavaggio 29 minuti. Colore argento.

Përshkrim

Makinë larëse Daewoo DWD-35MCRCR e montuar në mur që kursen hapësirë ​​me ngarkim përpara me motor me zhurmë të ulët dhe konsum të ulët uji (24 litra në cikël), e pajisur me kazan smerald dhe kornizë kubike super të hollë me butona elektronikë dhe ekran me prekje. Mundësia për të zgjedhur midis 8 programeve të larjes dhe për të kryer pastrimin dhe tharjen e leckave në të njëjtën kohë pa dëmtime apo çngjyrosje të pëlhurave. Kohëzgjatja e ciklit të larjes 29 minuta. Ngjyra argjendi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAVATRICE ASCIUGATRICE DAEWOO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *