RASHGUARD SHIELD MAN

70.00 

Category:

Description

412461

DESCRIPTION

The Rash Guard Shield Man is a protective short-sleeved shirt for men. It is made in elastic R-PET (recycled PET) and Spandex.
This t-shirt guarantees protection against the sun during watersports or during time on the beach.
The t-shirt’s cut and regular fit make it perfect for every shape. The design is exclusive to Mares and the colors match the Combo Keewee and Keewee mask, sold separately.

The main features of the Rash Guard Shield Man are:
• Made in stretchy R-PET (recycled PET) and Spandex
• Quick drying
• T-shirt cut and regular fit
• Designs printed in PU that expands with the stretchy fabric
• Colors match the Combo Keewee (411810) and Keewee mask (411075)

PËRSHKRIM
Rash Guard Shield Man është një këmishë mbrojtëse me mëngë të shkurtra për meshkuj. Është bërë në R-PET elastik (PET i ricikluar) dhe Spandex.
Kjo bluzë garanton mbrojtje nga dielli gjatë sporteve ujore ose gjatë kohës në plazh.
Prerja dhe përshtatja e rregullt e bluzës e bëjnë atë të përsosur për çdo formë. Dizajni është ekskluziv për Mares dhe ngjyrat përputhen me maskën Combo Keewee dhe Keewee, të shitura veçmas.

Karakteristikat kryesore të Njeriut të Mburojës Rash Guard janë:
• Prodhuar në R-PET elastike (PET i ricikluar) dhe Spandex
• Tharje e shpejtë
• Prerje bluze dhe përshtatje e rregullt
• Modele të printuara në PU që zgjerohen me pëlhurën elastike
• Ngjyrat përputhen me maskën Combo Keewee (411810) dhe Keewee (411075)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RASHGUARD SHIELD MAN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *