BLACK MARLIN MAN TRI-WETSUIT

695.00 

Description

452315

DESCRIPTION
The Black Marlin is HEAD’s most advanced suit. It is made of extremely flexible neoprene with unique compression around the core. A 4mm air cell panel on the front gives you optimum buoyancy and the ideal water position. 3mm panels below the knee offer a more effective leg kick and 1.5mm around the arms and shoulders mean great flexibility and movement. A new low neck profile has been added for great comfort. New arrowed arm panels maximise the efficacy of strokes. Glideskin coating provides minimum resistance in the water. A reverse zipper enhances neck comfort and also improves reliability in the water, reducing the transition time in triathlon.

PERKTHIMI:

PËRSHKRIM
Black Marlin është kostumi më i avancuar i HEAD. Është bërë nga neoprene jashtëzakonisht fleksibël me ngjeshje unike rreth bërthamës. Një panel qelizë ajri 4 mm në pjesën e përparme ju jep lëvizje optimale dhe pozicionin ideal të ujit. Panelet 3 mm poshtë gjurit ofrojnë një goditje më efektive të këmbës dhe 1.5 mm rreth krahëve dhe shpatullave nënkuptojnë fleksibilitet dhe lëvizje të madhe. Një profil i ri me qafë të ulët është shtuar për rehati të madhe. Panelet e reja të krahëve me shigjeta maksimizojnë efikasitetin e goditjeve. Veshja glideskin siguron rezistencë minimale në ujë. Një zinxhir i kundërt rrit rehatinë e qafës dhe gjithashtu përmirëson besueshmërinë në ujë, duke reduktuar kohën e tranzicionit në triatlon.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLACK MARLIN MAN TRI-WETSUIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *