OW MULTIX VL 2,5 LADY

250.00 

Category:

Description

452437

A fullsuit for all kinds of watersports activities. Extremely durable and comfortable, with long arms and long legs. Perfect for those who are looking for a suit for swimming, snorkling, surfing, paddling, canyoning and all other awesome experiences in the water. A basic and functional wetsuit in 2.5mm nylon-covered neoprene provides good flexibility and excellent durability. Low neck profile for comfort. Standard rear-facing zipper. Red back panel for high visibility in the water. Available in both women’s and men’s models.

PERKTHIMI:

Një kostum i plotë për të gjitha llojet e aktiviteteve të sporteve ujore. Tepër e qëndrueshme dhe e rehatshme, me duar të gjata dhe këmbë të gjata. E përkryer për ata që kërkojnë një kostum për not, snorkling, surfing, vozitje, kanioning dhe të gjitha përvojat e tjera të mrekullueshme në ujë. Një kostum i zakonshëm dhe funksional me neoprene 2,5 mm të mbuluar me najloni ofron fleksibilitet të mirë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Profil i ulët i qafës për rehati. Zip standard me pamje nga pas. Paneli i pasmë i kuq për shikueshmëri të lartë në ujë. E disponueshme si në modele për femra ashtu edhe për meshkuj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OW MULTIX VL 2,5 LADY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *