EASY-FIT SILICONE CAP ASSORTED

29.99 

Category:

Description

465002

Designed with women in mind, our Easy Fit Swimming Cap is made from durable silicone, offering an embossed inner to prevent the cap slipping. This silicone cap is shaped and sized for a softer and easier fit, allowing for 30% more stretch than a traditional silicone cap, perfect for longer hair.
PERKTHIMI:
E dizenjuar për gratë në mendje, kapaku ynë Easy Fit është bërë nga silikoni i qëndrueshëm, duke ofruar një pjesë të brendshme të stampuar për të parandaluar rrëshqitjen e kapakut. Ky kapak silikoni ka formë dhe madhësi për një përshtatje më të butë dhe më të lehtë, duke lejuar 30% më shumë shtrirje se një kapak tradicional silikoni, perfekt për flokë më të gjatë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EASY-FIT SILICONE CAP ASSORTED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *