Piste Gloves

110.00 

Available on backorder

Description

Piste Gloves

No. 49462
Unisex gloves for skiers. Boasting superior warmth and stretchability, they are constructed with PrimaLoft® BLACK Eco insulation, a synthetic fiber that provides warmth when wet. The high-stretch neoprene cuff and low-profile closure provide a secure, contoured fit and excellent dexterity, allowing breathability and unrestricted movement.

Details

Fiber content:

Shell 98% Leather 2% Polyester Lining 100% Polyester Insulation 100% Polyester
Weight:550g
PERKTHIM
Doreza Piste
nr 49462
Doreza unisex për skiatorë. Duke pasur ngrohtësi dhe shtrirje superiore, ato janë ndërtuar me izolimin PrimaLoft® BLACK Eco, një fibër sintetike që ofron ngrohtësi kur laget. Pranga neopreni me shtrirje të lartë dhe mbyllje me profil të ulët ofrojnë një përshtatje të sigurt, të konturuar dhe shkathtësi të shkëlqyeshme, duke lejuar frymëmarrje dhe lëvizje të pakufizuar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell 98% Lëkurë 2% Rreshtim Poliestër 100% Izolim Poliestër 100% Poliestër
Pesha:
550 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Piste Gloves”

Your email address will not be published. Required fields are marked *