MILLEPIEDI

17.20 

Available on backorder

Description

 0808752

Descrizione

Millepiedi in nylon e ganci inox, con varie diramazioni per fissare le vele sul boma o il fiocco a prua. Treccia elastica Ø mm. 8.

Përshkrim

Mijëkëmbësh në grepa najloni dhe inox, me degë të ndryshme për të fiksuar velat në bum ose harkun në hark. Gërsheti elastik Ø mm. 8.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MILLEPIEDI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *