Men’s Vista Hike Pants

105.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Vista Hike Pants

 63277
Constructed with durable ripstop fabric, our Men’s Vista Hike Pants are stretchy and comfortable for your summer hikes. The fabric also offers long-lasting UPF 50 sun protection. These pull-on pants feature an elastic waist and two cargo pockets, one zippered, for easy storage when you’re out on the trails. The cuffs at the bottom hem also give the pants a jogger style look.

Details

Fiber content:

Shell: 92% Polyamide, 8% Elastane

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not soak. Do not use fabric softener.
Weight:325g

Features

  • Embroidered Helly Hansen (HH) logo
  • Elastic hem
  • Cargo pockets
  • 2-way stretch fabric
  • Ripstop Fabric
  • Elastic waist
  • bluesign® product
  • PFC-free DWR
  • UPF 50

Perkthimi:

Të ndërtuara me pëlhurë të qëndrueshme ripstop, pantallonat tona për meshkuj Vista Hike janë elastike dhe të rehatshme për ecjet tuaja verore. Pëlhura ofron gjithashtu mbrojtje afatgjatë UPF 50 nga dielli. Këto pantallona tërheqëse kanë një bel elastik dhe dy xhepa ngarkesash, njëri me zinxhir, për ruajtje të lehtë kur jeni jashtë në shtigje. Prangat në skajin e poshtëm gjithashtu i japin pantallonave një pamje të stilit jogger.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 92% poliamide, 8% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
325 g
Veçoritë
Logoja e qëndisur Helly Hansen (HH).
Fund elastik
Xhepat e ngarkesave
Pëlhurë shtrirëse me 2 drejtime
Pëlhurë Ripstop
Bel elastik
produkt bluesign®
DWR pa PFC
UPF 50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Vista Hike Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *