Men’s Vista Hike Cargo Shorts

69.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Vista Hike Cargo Shorts

63279
These pull-on men’s shorts are designed for technical hikers or those who are active outdoors but value comfort and style. The sleek elastic waist and ripstop fabric with 50 UPF make for a practical yet fashionable choice, with two side pockets that can also function as cargo pockets. The shorts offer 2-way stretch for great comfort and a DWR treatment for some wind and water protection, ensuring versatility in various weather conditions. With an approximate length of 9 inches, they’re perfect for hiking or transitioning from outdoor activities to casual settings.
Details

Fiber content:

Shell: 92% Polyamide, 8% Elastane

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not soak. Do not use fabric softener.
Weight:220g
Features
  • Embroidered Helly Hansen (HH) logo
  • Cargo pockets
  • 2-way stretch fabric
  • Ripstop Fabric
  • Elastic waist
  • bluesign® product
  • PFC-free DWR
  • UPF 50

Perkthimi:

Këto pantallona të shkurtra për meshkuj janë të dizajnuara për alpinistët teknikë ose ata që janë aktivë jashtë, por vlerësojnë komoditetin dhe stilin. Beli i lëmuar elastik dhe pëlhura ripstop me 50 UPF bëjnë një zgjedhje praktike por në modë, me dy xhepa anash që mund të funksionojnë edhe si xhepa ngarkese. Pantallonat e shkurtra ofrojnë shtrirje në dy drejtime për rehati të madhe dhe një trajtim DWR për pak mbrojtje nga era dhe uji, duke siguruar shkathtësi në kushte të ndryshme të motit. Me një gjatësi të përafërt prej 9 inç, ato janë perfekte për shëtitje ose kalim nga aktivitetet në natyrë në mjedise të rastësishme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 92% poliamide, 8% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
220 g
Veçoritë
Logoja e qëndisur Helly Hansen (HH).
Xhepat e ngarkesave
Pëlhurë shtrirëse me 2 drejtime
Pëlhurë Ripstop
Bel elastik
produkt bluesign®
DWR pa PFC
UPF 50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Vista Hike Cargo Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *