Sale!

MEN’S SWITCHBACK TRAIL AIRFLOW HIKING BOOTS

126.00 

Categories: ,

Description

11662
Switchback Trail Airflow is a lightweight, performance hiking boot. It’s highly breathable featuring hydrophobic treated upper materials, making it quick-drying. It boasts beautiful weathertight suedes, and a protective HellyWear toe and Heel-cap. We offer a well cushioned foam midsole, and our unrivalled HellyGrip outsole for the best traction on rough terrain.
AVAILABLE SIZES
412/43/44/45
FEATURES
 • HH® Max-Vent
 • HH® Pro Guard
 • HH® Power-Stride
 • HH® Free-Flex
 • HH® Arch-Brace
 • HH® Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • HH® Tough-Wear
 • HH Surround-Grip
 • HH® Max-Comfort Insole
 • Padded Comfort Collar
 • 100% RPET Reinforcement Tape and Collar Reinforcement
 • 100% Recycled Lining
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Waterproof and durable suede
 • Premium Suede
 • LWG leather
 • PFC-free

PERKTHIMI

11668
Switchback Trail Airflow është një çizme hiking me peshë të lehtë me performancë. Është shumë ajrosëse me materiale të sipërme të trajtuara hidrofobike, duke e bërë atë të thahet shpejt. Ai mburret me kamoshi të bukur të papërshkueshëm nga moti, dhe një shputë mbrojtëse HellyWear dhe kapak me takë. Ne ofrojmë një shollë të mesme me shkumë të mbështjellë mirë dhe thembra tonë të pakrahasueshme HellyGrip për tërheqjen më të mirë në terrene të vështira.

MASAT E DISPONUNESHME

412/43/44/45
TIPARET
HH® Max-Vent
HH® Pro Garda
HH® Power-Stride
HH® Free-Flex
HH® Arch-Brace
Shtolë HH® Comfort
HH® Max-Grip
HH® Tough-Wear
HH Surround-Rrokje
Shtolë HH® Max-Comfort
Jakë komforti e mbushur
Shirit 100% RPET përforcues dhe përforcim jakë
Rreshtim 100% i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Kamoshi i papërshkueshëm nga uji dhe i qëndrueshëm
Kamoshi Premium
LWG lëkure
Pa PFC

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S SWITCHBACK TRAIL AIRFLOW HIKING BOOTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *