Men’s Sirdal Insulated Vest

130.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Sirdal Insulated Vest
62991
A must-have insulated vest with an exceptional warmth-to-weight ratio
This vest is a ‘must-have’ piece for any outdoor enthusiast – perfect for layering with your favorite shell or wearing as a stand-alone performance layer. With ECOLoft™ Air SR Insulation, the Sirdal jacket has an optimal warmth to weight ratio. Its light, relaxed-fit enhances your ability to move in nature in changeable conditions. The smart synthetic insulation also avoids clumping when wet, unlike traditional down fill. The outer fabric is ripstop and built to last.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing,Do not use fabric softener,Some fading may occur on bright colours,Tumble dry until completely dry,Tumble dry with dryer balls,Wash dark colours separately
Weight400g
Perkthimi:
Një jelek i izoluar i domosdoshëm me një raport të jashtëzakonshëm ngrohtësi-peshë
Ky jelek është një pjesë ‘e detyrueshme’ për çdo entuziast të ambienteve të jashtme – perfekt për t’u shtruar me guaskën tuaj të preferuar ose për t’u veshur si një shtresë performancë e pavarur. Me izolimin ECOLoft™ Air SR, xhaketa Sirdal ka një raport optimal të ngrohtësisë ndaj peshës. Përshtatja e tij e lehtë dhe e relaksuar rrit aftësinë tuaj për të lëvizur në natyrë në kushte të ndryshueshme. Izolimi inteligjent sintetik gjithashtu shmang grumbullimin kur laget, ndryshe nga mbushja tradicionale. Pëlhura e jashtme është ripstop dhe e ndërtuar për të qëndruar.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliamid – Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, thahen me tharje derisa të thahen plotësisht, thahen me topa tharëse, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 400g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Sirdal Insulated Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *