MEN’S SALT WINDBREAKER SAILING JACKET

154.00 

Category:

Description

30299

A lightweight men’s windbreaker jacket in a classic Catalina silhouette.
This lightweight Catalina jacket takes on a classic watersport style in a windproof and water-repellant shell fabric. Trimmed with lightweight rib knits in the signature Helly Hansen® flag stripe design and lined with mesh, this is a comfortable and protective windbreaker. Keep your marine look and stay protected from the elements.
Care Instructions: Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately

PERKTHIMI:

Një xhaketë e lehtë për burra për burra në një siluetë klasike Catalina.
Kjo xhaketë e lehtë Catalina merr një stil klasik të ujërave në një pëlhurë guaska të papërshkueshme nga era dhe me ujë. Shkurtuar me thurje të lehta të brinjëve në nënshkrimin Helly Hansen® Dizajni i shiritave të flamurit dhe i veshur me rrjetë, kjo është një erë e rehatshme dhe mbrojtëse. Mbani pamjen tuaj detare dhe qëndroni të mbrojtur nga elementët.
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët para se të lani, mos përdorni zbutësin e pëlhurës, hiqeni menjëherë nga rondele, disa venitje mund të ndodhin me ngjyra të ndritshme, lani ngjyrat e errëta veç e veç

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S SALT WINDBREAKER SAILING JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *