Men’s Roam Trail Shorts

65.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Roam Trail Shorts

No. 63154
Made for long days on the trail, the Men’s Roam Trail Shorts have 4-way stretch fabric for freedom of movement and wicking properties to keep you dry and comfortable. The elastic waist features an adjustable drawcord for the perfect fit. These shorts contain Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 86% Polyester (Recycled), 14% Elastane

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash inside out. Wash with similar colours.
Weight:200g
PERKTHIM
Pantallona të shkurtra për meshkuj Roam Trail
nr 63154
Të krijuara për ditë të gjata në shteg, pantallonat e shkurtra për burra Roam Trail kanë pëlhurë shtrirëse 4-kahëshe për liri lëvizjeje dhe veti të shkrirjes për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm. Beli elastik përmban një kordon tërheqës të rregullueshëm për përshtatje të përsosur. Këto pantallona të shkurtra përmbajnë materiale të ricikluara të lidhura me Ocean, të cilat merren brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë kryesore ujore në rajone në rrezik nga ndotja plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 86% poliestër (i ricikluar), 14% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
200 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Roam Trail Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *