Men’s Paramount Softshell Jacket

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Paramount Softshell Jacket

No. 62915
Warm, flexible and breathable, this multifunctional softshell jacket has fleece backing and weather-resistant properties. The jacket is a certified bluesign® product and is made with recycled content. See composition for details.

Details

Fiber content:

Shell: 90% Polyester (Recycled), 10% Elastane
Weight:550g
Perkthim
Xhaketë Softshell për meshkuj Paramount
nr 62915
E ngrohtë, fleksibël dhe e frymëmarrjes, kjo xhaketë shumëfunksionale me guaskë të butë ka mbështetje prej leshi dhe veti rezistente ndaj motit. Xhaketa është një produkt i certifikuar bluesign® dhe është bërë me përmbajtje të ricikluar. Shikoni përbërjen për detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 90% poliestër (i ricikluar), 10% elastan
Pesha:
550 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Paramount Softshell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *