Men’s Odin Lightweight Stretch Hooded Insulator 2.0

240.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

63226

A lightweight, 2-way stretch insulator that can handle intense days in the backcountry. Perfect for layering or as a standalone piece, it’s a proven performer across a range of seasons. Durable nylon ripstop fabric gives lasting protection in rugged terrain, while stretch fleece panels under the arms increase the jacket’s mobility and flexibility. It’s insulated with PrimaLoft® Gold Active, widely regarded as the world’s best synthetic down alternative. This insulation technology offers a unique fiber construction that contributes to high breathability, quick drying, super lightweight, and warmth. Featuring a flat brim hood for extra warmth and protection, elastic cuffs and hem, hand pockets, and a chin guard.

 • Chin guard
 • 2-way stretch fabric
 • Durable Water Repellency (DWR) treatment
 • Raglan sleeve for freedom of movement
 • HH® printed logo
 • Slick Face Fleece Fabric
 • Elastic hem
 • Flat brim
 • Elastic hood
 • Hand pockets
 • Elastic cuffs
 • Articulated elbows for freedom of movement

Një material shtrirjeje i lehtë me dy drejtime që mund të përballojë ditët intensive në vendin e pasmë. E përkryer për shtresim ose si një pjesë e pavarur, është një interpretues i provuar në një sërë sezonesh. Pëlhura e qëndrueshme najloni ripstop jep mbrojtje të qëndrueshme në terrene të thyer, ndërsa panelet e shtrirjes së leshit nën krahë rrisin lëvizshmërinë dhe fleksibilitetin e xhaketës. Është i izoluar me PrimaLoft® Gold Active, i konsideruar gjerësisht si alternativa më e mirë në botë për tapa sintetike. Kjo teknologji izolimi ofron një ndërtim unik me fibra që kontribuon në frymëmarrje të lartë, tharje të shpejtë, super të lehtë dhe ngrohtësi. Me një kapuç me buzë të sheshtë për ngrohtësi dhe mbrojtje shtesë, pranga dhe buzë elastike, xhepa dore dhe mbrojtëse mjekrës.

 • Mbulon qafen
 • Pëlhurë shtrirëse me 2 drejtime
 • Trajtim i qëndrueshëm ndaj ujit (DWR).
 • Mëngë Raglan për lirinë e lëvizjes
 • Logo e printuar HH®
 • Pëlhurë Fleece Fytyre e lëmuar
 • Fund elastik
 • buzë e sheshtë
 • Kapuç elastik
 • Xhepa dore
 • Kyce elastike
 • Bërryla të artikuluara për lirinë e lëvizjes

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Odin Lightweight Stretch Hooded Insulator 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *