Men’s Move Sweat Pants

105.00 

Category:

Description

53707

A full length pants with a soft organic cotton polyester blend fabric for light training or kicking back.
The Move Sweat series is great for an active lifestyle or for just kicking back after a long day. Made with an organic cotton and polyester blend, the Move Sweat Pants are both comfortable and durable.
Fiber ContentShell: 75% Organic Cotton, 25% Polyester
Weight620g
PERKTHIMI:
Një pantallona me gjatësi të plotë me një pëlhurë të butë të përzierjes së poliestër pambuku organik për stërvitje të lehtë ose për t’u kthyer prapa.
Seria Move Sweat është e mrekullueshme për një mënyrë jetese aktive ose thjesht për t’u rikthyer pas një dite të gjatë. Të bëra me një përzierje pambuku organik dhe poliester, pantallonat e djersës Move janë të rehatshme dhe të qëndrueshme.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 75% pambuk organik, 25% poliestër
Pesha: 620g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Move Sweat Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *