Men’s Move Hooded Rain Jacket

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Move Hooded Rain Jacket

No. 53757
Commuting, hanging out or working out, the Move jacket does it all. With our trusted HELLY TECH® Protection technology, it’s fully waterproof, breathable and windproof. You can customize the fit with a hood draw cord as well as an adjustable cuffs and bottom hem.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately. Wash with similar colours.
Weight:650g
Perkthim
Xhaketë shiu me kapuç Move për meshkuj
nr 53757
Gjatë udhëtimit, qëndrimit jashtë apo stërvitjes, xhaketa Move i bën të gjitha. Me teknologjinë tonë të besuar HELLY TECH® Protection, është plotësisht i papërshkueshëm nga uji, i ajrosur dhe i papërshkueshëm nga era. Mund ta personalizoni përshtatjen me një kordon për tërheqjen e kapuçit, si dhe me pranga të rregullueshme dhe buzë të poshtme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
650 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Move Hooded Rain Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *