Men’s LIFALOFT™ Full-Zip Insulator 3/4 Pants

160.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s LIFALOFT™ Full-Zip Insulator 3/4 Pants

No. 65702
Full side zips make these super warm and lightweight cropped pants easy to layer. Inspired by our professional freeride partners who needed to stay warm before their events, they’re now a favorite with pro alpine skiers too. LifaLoft™ keeps you warm without adding bulk or weight. The zip construction makes theses pants easy to take on or off when temperatures change.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Shell 2: 50% Polyamide, 41% Polyester, 9% Elastane – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester
Weight:350g
PERKTHIM
Pantallona LIFALOFT™ me izolues të plotë 3/4 për meshkuj
nr 65702
Zinxhirët e plotë anash i bëjnë këto pantallona të shkurtra super të ngrohta dhe të lehta për t’u shtruar lehtë. Të frymëzuar nga partnerët tanë profesionistë freeride, të cilët kishin nevojë të qëndronin ngrohtë përpara ngjarjeve të tyre, ata tani janë të preferuar edhe nga skiatorët profesionistë alpin. LifaLoft™ ju mban ngrohtë pa shtuar masë apo peshë. Ndërtimi me zinxhir i bën këto pantallona të lehta për t’u veshur ose hequr kur ndryshojnë temperaturat.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliamid – Shell 2: 50% Poliamid, 41% Poliester, 9% Elastane – Rreshtimi: 100% Poliamid – Izolimi: 70% Polipropilen, 30% Poliestër
Pesha:
350 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s LIFALOFT™ Full-Zip Insulator 3/4 Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *