Sale!

MEN’S LIFA® TECH GRAPHIC T-SHIRT

47.50 

Categories: , Tag:

Description

48498
A performance T-shirt with a sun-protective and wicking technical fabric.
This T-shirt was made for high-output activities. It delivers light, breathable insulation plus moisture management. Our HH LIFA® fabric excels at moving sweat away from your skin so you stay comfortable and dry. This T-shirt also has UPF 50+ sun protection. Layer it for any adventure, from trail running to hiking and climbing.
Care InstructionsWash with similar colours,Do not iron on print
Weight210g
48498

Një bluzë e performancës me një pëlhurë teknike që mbron nga dielli dhe me elasticitet.
Kjo bluzë është bërë për aktivitete me rezultate të larta. Ofron izolim të lehtë dhe të frymëmarrjes plus menaxhimin e lagështisë. Pëlhura jonë HH LIFA® shkëlqen në largimin e djersës nga lëkura juaj, në mënyrë që të qëndroni rehat dhe të thatë. Kjo bluzë ka gjithashtu mbrojtje nga dielli UPF 50+. Shtresojeni atë për çdo aventurë, nga vrapimi në shtigje deri te shëtitjet dhe ngjitjet.

Udhëzimet e kujdesit: Lani me ngjyra të ngjashme, mos hekurosni në printim
Pesha: 210 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S LIFA® TECH GRAPHIC T-SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *