MEN’S JEROBA MPS SHOES

135.00 

Description

No. 11720
MEN’S JEROBA MPS SHOES
This breathable and quick-drying all-purpose-shoe is nimble and agile, whilst the free-floating support system and stretch entry fit provides great support, comfort and protection.
Weight825g
Nr. 11720
KËPUCËT PËR BURRA JEROBA MPS
Kjo këpucë e gjithanshme me frymëmarrje dhe që thahet shpejt është e shkathët, ndërsa sistemi mbështetës free-floating dhe përshtatja e hyrjes me shtrirje ofron mbështetje, rehati dhe mbrojtje të madhe.
Pesha: 825 g
Madhësia e disponueshme:   42.5/ 8.5   
Ngjyra e disponueshme: 971 QUIET SHADE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S JEROBA MPS SHOES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *