MEN’S HP RACING QUICK-DRY T-SHIRT

46.99 

Category:

Description

34053

A comfortable men’s T-shirt with UPF 40+ sun-protective made from recycled, quick-dry jersey.
Our comfortable and quick-dry men’s T-shirt has all the technical and design details you need for a warm summer on the water. We made the shirt with recycled polyester jersey, which we upgraded with chemical-free UPF 40+ sun protection using the planet-friendly S.Café® process. S.Café® fabric technology infuses the hoodie’s fabric with used coffee grounds, creating everlasting sun protection, as well as making the T-shirt quick-dry and odor-resistant. We’re committed to reducing environmental impact; this T-shirt was responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process, which improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Care Instructions: Do not iron on print,Wash with similar colours

PERKTHIMI:

Një T-shirt i rehatshëm për burra me UPF 40+ mbrojtës nga dielli i bërë nga fanella e ricikluar, e thatë e thatë.
T-shirti ynë i rehatshëm dhe i thatë i burrave ka të gjitha detajet teknike dhe të projektimit që ju nevojiten për një verë të ngrohtë në ujë. Ne e bëmë këmishën me fanellën e ricikluar të poliesterit, të cilën e azhurnuam me mbrojtje nga dielli pa kimikate UPF 40+ duke përdorur procesin e S.Café® miqësor me planetin. Teknologjia e pëlhurave S.Café® injekton pëlhurën e Hoodie me baza kafeje të përdorur, duke krijuar mbrojtje të përhershme të diellit, si dhe duke e bërë bluzën e thatë të shpejtë dhe rezistente ndaj erës. Ne jemi të përkushtuar të zvogëlojmë ndikimin në mjedis; Kjo bluzë u bë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit Bluesign®, i cili përmirëson sigurinë dhe zvogëlon mbeturinat në çdo hap të zinxhirit të furnizimit të veshjeve.
Udhëzimet e Kujdesit: Mos u hekurosni në shtyp, lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S HP RACING QUICK-DRY T-SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *