Men’s HH LIFA® Technical Zip Hoodie

120.00 

Categories: ,

Description

No.

63163
A technical, lightweight zip hoodie for hikers who conquer trails with speed.
This performance zip hoodie has everything you need for speed on the trail. The soft, technical LIFA® ACTIVE fabric is breathable and excellent at wicking moisture. It delivers light, extremely comfortable insulation.
Fiber ContentShell: 83% Polyester, 17% Polypropylene – Shell 2: 97% Polyester, 3% Elastane
Care InstructionsDo not iron on print,Close zippers before washing,Wash dark colours separately,Wash with similar colours
Weight325g
nr 63163
Një kapuç teknik dhe i lehtë me kapuç për alpinistët që pushtojnë shtigjet me shpejtësi.
Ky kapuç me kapuç i performancës ka gjithçka që ju nevojitet për shpejtësinë në shteg. Pëlhura e butë, teknike LIFA® ACTIVE është e frymëmarrjes dhe e shkëlqyeshme për të hequr lagështinë. Ofron izolim të lehtë dhe jashtëzakonisht të rehatshëm.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 83% poliestër, 17% polipropilen – guaskë 2: 97% poliestër, 3% elastan
Udhëzime kujdesi: Mos hekurosni në printim, Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Lani ngjyrat e errëta veçmas, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 325 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH LIFA® Technical Zip Hoodie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *