Men’s Hawk Stapro Trail Running Waterproof Shoes

190.00 

Description

No.

11784
Protective yet flexible trail running shoes, for wherever the terrain takes you.
Our sturdiest pair of trail running shoes has a rigid structure and deep lugs to deliver stability and grip in technical terrain. The midsole and arch brace give you comfort and support, especially if you tend to overpronate. The toe box and heel reinforcement also provide excellent torsion, so your feet stay happy and you use your energy where you need it most. A PFC-free, water-repellent treatment keeps your feet dry in changeable landscapes. With the environment in mind, these trail running shoes have recycled laces, lining and webbing, as well as zero-waste design elements.
Fiber Content– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 70% Polyester (Recycled) 30% Polyester – Upper 3: 20% Polyurethane 80% Thermoplastic Polyurethane – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 58% Polyester (Recycled) 32% Polyurethane 10% Cotton – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight410g
Perkthimi:
Këpucë vrapimi mbrojtëse por fleksibël, për kudo që ju çon terreni.
Çifti ynë më i fortë i këpucëve për vrapim në shtigje ka një strukturë të ngurtë dhe priza të thella për të ofruar stabilitet dhe kapje në terren teknik. Mbështetja e mesit dhe mbajtësja e harkut ju japin rehati dhe mbështetje, veçanërisht nëse keni tendencë të mbipronitoni. Kutia e gishtave dhe përforcimi i thembra gjithashtu ofrojnë përdredhje të shkëlqyer, kështu që këmbët tuaja të qëndrojnë të lumtura dhe ju e përdorni energjinë tuaj aty ku keni më shumë nevojë. Një trajtim i papërshkueshëm nga uji pa PFC i mban këmbët tuaja të thata në peizazhe të ndryshueshme. Duke pasur parasysh mjedisin, këto këpucë për vrapim në shtigje kanë lidhëse, rreshtim dhe rrip të ricikluar të ricikluar, si dhe elementë të dizajnit pa mbetje.
Përmbajtja e fibrave: – Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – sipërmi 2: 70% poliestër (i ricikluar) 30% poliestër – sipërmi 3: 20% poliuretani 80% poliuretani termoplastik – rreshtimi: 100% poliestër (2: i ricikluar) – 58 % Poliestër (i ricikluar) 32% Poliuretani 10% Pambuk – Shtrëlla: 100% EVA – Shtojca e jashtme: 100% Gome
Pesha: 410g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Hawk Stapro Trail Running Waterproof Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *