Sale!

Men’s Gravity Insulated Ski Jacket

298.00 

Description

65873

A versatile, durable and protective ski jacket made with 100% recycled insulation.
The perfect jacket for a perfect ski day blends our trusted technology with clean, mountain-inspired style. The HELLY TECH® PERFORMANCE 2-layer fabric system is waterproof/breathable and windproof. PrimaLoft® BLACK Eco insulation – made from 100% recycled content – delivers lightweight warmth. The jacket has mechanical stretch and an articulated cut to maximize your freedom of movement slicing down the slopes. Additional ski features include a ski pass pocket and RECCO® transponder. This jacket was responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process, which reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Shell: 100% Polyester – Shell 2: 100% Polyester – Shell 2: 100% Polyester – Shell 3: 100% Polyester – Shell 3: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash dark colours separately,Wash inside out
Weight950g
Një xhaketë skish e gjithanshme, e qëndrueshme dhe mbrojtëse e bërë me izolim 100% të ricikluar.
Xhaketa perfekte për një ditë të përsosur skijimi ndërthur teknologjinë tonë të besuar me stilin e pastër, të frymëzuar nga mali. Sistemi i pëlhurës me 2 shtresa HELLY TECH® PERFORMANCE është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Izolimi PrimaLoft® BLACK Eco – i bërë nga përmbajtje 100% e ricikluar – jep ngrohtësi të lehtë. Xhaketa ka shtrirje mekanike dhe një prerje të artikuluar për të maksimizuar lirinë tuaj të lëvizjes duke prerë në pjerrësi. Veçoritë shtesë të skive përfshijnë një xhep për lejen e skive dhe transponderin RECCO®. Kjo xhaketë është bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Predha: 100% poliestër – guaska 2: 100% poliestër – guaska 2: 100% poliestër – guaska 3: 100% poliestër – guaska 3: 100% poliestër – rreshtim: 100% poliestër i ricikluar ) – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët para larjes, mos përdorni zbutës rrobash, rrobat e thara në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta, Lani nga brenda
Pesha: 950g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Gravity Insulated Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *