Sale!

MEN’S FEATHERING TRAINERS

95.00 

Description

No. 11572
MEN’S FEATHERING TRAINERS
The Feathering is our new light-weight, versatile trainer; featuring a well cushioned premium EVA midsole, and a grippy, and flexible outsole.
Weight600g

Nr. 11572

Feathering është atletja jone e re me peshë të lehtë dhe e gjithanshme; me një thembër të mesme premium EVA të mbështjellë mirë dhe një thembër të jashtëm jo rreshqitese dhe fleksibël.
Pesha: 600g

Madhësia e disponueshme: 40.5/ 7.5; 42.5/ 9; 44/ 10
Ngjyra e disponueshme: 538 SONIC BLUE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S FEATHERING TRAINERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *