Men’s Explorer Puffy Jacket

363.00 

Available on backorder

Description

53994

Puffy Jacket A warm, puffy men’s jacket with removable hood and smart design.Our Men’s Explorer Puffy Jacket features an adjustable and removable hood and synthetic blowable insulation, giving it both the warmth and versatility you need for cold weather adventures. With warm and soft hand pockets, a smartly placed chest pocket, and PFC-free DWR, this puffy jacket is a cool yet warm winter puffer.

Puffy jacket

Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Weight1600g
Një xhaketë e ngrohtë, e fryrë për meshkuj me kapuç të lëvizshëm dhe dizajn.
Xhaketa jonë e fryrë për meshkuj Explorer përmban një kapuç të rregullueshëm dhe të heqshëm dhe izolim sintetik që fryhet, duke i dhënë asaj ngrohtësinë dhe shkathtësinë që ju nevojitet për aventurat e motit të ftohtë. Me xhepa të ngrohtë dhe të butë për duart, një xhep gjoksi të vendosur mirë dhe DWR pa PFC, kjo xhaketë e fryrë është një xhaketë e ftohtë, por e ngrohtë dimri.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Pesha: 1600g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Explorer Puffy Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *