Men’s Ervik Insulated Rain Jacket

215.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

53983

A warm and protective men’s rain jacket featuring waterproof and breathable performance and light insulation, perfect for fall or spring weather
Ervik is a technical jacket with a casual feel. Made of 100% PFC-free, bluesign® approved fabric, this windproof and waterproof jacket features HELLY TECH® Protection that guarantees protection from rain, snow and wind. 60g PrimaLoft® BLACK Eco provides optimal insulation with high warmth to weight ratio compared to other down or synthetic thermal insulations.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Një xhaketë shiu e ngrohtë dhe mbrojtëse për meshkuj me performancë të papërshkueshme nga uji dhe frymëmarrje dhe izolim të lehtë, perfekte për motin e vjeshtës ose pranverës
Ervik është një xhaketë teknike me një ndjesi casual. E bërë nga pëlhurë 100% pa PFC, e miratuar nga bluesign®, kjo xhaketë e papërshkueshme nga era dhe uji përmban mbrojtje HELLY TECH® që garanton mbrojtje nga shiu, bora dhe era. 60 g PrimaLoft® BLACK Eco ofron izolim optimal me raport të lartë ngrohtësie ndaj peshës në krahasim me izolimet e tjera termike me poshtë ose sintetike.

Përmbajtja e fibrave: Gëzhoja: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Ervik Insulated Rain Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *