Men’s Elevation Infinity 3.0 Jacket

600.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Elevation Infinity 3.0 Jacket

No. 65910
Built with input from professional ski patrollers, the Elevation Infinity 3.0 Jacket is a technical snow jacket that has it all. It delivers protection, mobility, comfort and ski-specific features for the best day on the slopes. The Elevation has our extremely waterproof/breathable and responsible LIFA INFINITY PRO™ membrane, engineered to give you long-lasting water-repellent performance without the use of chemicals.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polypropylene
Weight:850g
PERKTHIM
Xhaketë për meshkuj Elevation Infinity 3.0
nr 65910
E ndërtuar me kontributin e patrulluesve profesionistë të skive, xhaketa Elevation Infinity 3.0 është një xhaketë bore teknike që i ka të gjitha. Ai ofron mbrojtje, lëvizshmëri, rehati dhe veçori specifike për ski për ditën më të mirë në shpatet. Elevation ka membranën tonë jashtëzakonisht të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje dhe të përgjegjshme LIFA INFINITY PRO™, të krijuar për t’ju dhënë performancë të qëndrueshme ndaj ujit pa përdorimin e kimikateve.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% polipropilen
Pesha:
850 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Elevation Infinity 3.0 Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *