Sale!

MEN’S CREW T-SHIRT

57.00 

Category:

Description

33995

A high-quality, soft, organic men’s cotton t-shirt — ideal for team and crew usage.
Our responsibly made, 100% organic cotton tee is perfect for teams and crews. We added a subtle sleeve logo and left plenty of space for your team logo and other prints or embellishments you want to add.
Fiber Content: Shell: 100% Organic Cotton
Care Instructions: Some fading may occur on bright colours,Wash inside out,Wash dark colours separately,Do not iron on print

PERKTHIMI:

Një bluzë prej pambuku për meshkuj me cilësi të lartë, të butë dhe organike — ideale për përdorim në ekip dhe ekuipazh.
Bluza jonë e bërë me përgjegjësi, 100% organike prej pambuku është e përkryer për ekipet dhe ekuipazhet. Ne shtuam një logo delikate me mëngë dhe lamë shumë hapësirë për logon e ekipit tuaj dhe printime ose zbukurime të tjera që dëshironi të shtoni.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% pambuk organik
Udhëzimet e kujdesit: Disa zbehje mund të shfaqen në ngjyrat e ndezura, lani brenda jashtë, lani ngjyrat e errëta veçmas, mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S CREW T-SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *