Men’s Blaze Hooded Softshell Jacket

160.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Blaze Hooded Softshell Jacket

No. 63286
This hooded softshell jacket is water resistant and ideal for light weather protection. The 4-way stretch fabric provides maximum mobility and comfort during hiking, trekking, and even ski touring. The jacket is breathable, flexible, and offers weather protection, making it suitable for windy yet dry conditions. It features two zippered hand pockets with mesh pocket bags for ventilation, an adjustable hood, and comfortable stretch inserts in the cuffs.

Details

Fiber content:

Shell: 47% Polyamide (Recycled), 41% Polyamide, 12% Elastane – Trim Fabric: 78% Polyamide, 22% Elastane

Care Instructions:

Close zippers before washing.
Weight:450g
PERKTHIM
Xhaketë e butë për meshkuj Blaze Hooded
nr 63286
Kjo xhaketë e butë me kapuç është rezistente ndaj ujit dhe ideale për mbrojtje nga moti i lehtë. Pëlhura e shtrirjes me 4 drejtime ofron lëvizshmëri dhe rehati maksimale gjatë ecjes, ecjes dhe madje edhe turneve të skive. Xhaketa është e ajrosur, fleksibël dhe ofron mbrojtje ndaj motit, duke e bërë atë të përshtatshme për kushte me erë por të thatë. Ai përmban dy xhepa dore me zinxhir me çanta xhepi rrjetë për ajrim, një kapuç të rregullueshëm dhe futje të rehatshme shtrirjeje në pranga.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 47% poliamid (i ricikluar), 41% poliamid, 12% elastan – Pëlhurë e zbukuruar: 78% poliamid, 22% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani.
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Blaze Hooded Softshell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *