Men’s Banff Hooded Insulator

220.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Banff Hooded Insulator

No. 63251
This hooded insulator keeps you comfortable as the temperature drops. Synthetic insulation provides lightweight warmth while durable ripstop fabric adds durability to hold up against the brush. Raglan sleeves offer freedom of movement, a storm flap protects from windy peaks and a water-resistant exterior helps repel water. For added protection from wind and cold, we included an elastic hood and cuffs. Zippered hand pockets ensure easy access to essentials while a packable pocket ensures the insulator can be easily stowed away in your pack when not in use. The jacket is a certified bluesign® product.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry until completely dry.
Weight:450g
PERKTHIM
Izolues Banff për meshkuj me kapuç
nr 63251
Ky izolant me kapuç ju mban rehat ndërsa temperatura bie. Izolimi sintetik siguron ngrohtësi të lehtë ndërsa pëlhura e qëndrueshme ripstop shton qëndrueshmëri për t’u mbajtur kundër furçës. Mëngët Raglan ofrojnë liri lëvizjeje, një kapak stuhi mbron nga majat me erë dhe një pjesë e jashtme rezistente ndaj ujit ndihmon në largimin e ujit. Për më shumë mbrojtje nga era dhe të ftohtit, kemi përfshirë një kapuç elastik dhe pranga. Xhepat e duarve me zinxhir sigurojnë qasje të lehtë në gjërat thelbësore ndërsa një xhep i paketueshëm siguron që izoluesi të mund të vendoset lehtësisht në paketimin tuaj kur nuk është në përdorim. Xhaketa është një produkt i certifikuar bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni derisa të thahet plotësisht.
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Banff Hooded Insulator”

Your email address will not be published. Required fields are marked *