Men’s Arctic Ocean Hybrid Insulator

225.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Arctic Ocean Hybrid Insulator

No. 34074
Tested by the North Sea, our cozy hybrid jacket pairs two technologies: a snug, seamless insulation jacket to keep your torso warm and dry, plus knit-fleece sleeves for optimal movement. We designed the Arctic collection with insights from sailing professionals operating on cold waters. Hand warmer pockets, a water-resistant exterior, and seamless quilting enhance your warmth at sea. This jacket is a certified bluesign® product.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Shell 2: 77% Polyester (Recycled), 23% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash with similar colours.
Weight:600g
PERKTHIM
Izolues hibrid i Oqeanit Arktik për meshkuj
nr 34074
E testuar nga Deti i Veriut, xhaketa jonë komode hibride kombinon dy teknologji: një xhaketë izoluese të rehatshme dhe pa tela për ta mbajtur bustin tuaj të ngrohtë dhe të thatë, plus mëngët e thurura prej lesh për lëvizje optimale. Ne projektuam koleksionin Arktik me njohuri nga profesionistë të lundrimit që operojnë në ujëra të ftohtë. Xhepat më të ngrohtë për duar, një pamje e jashtme rezistente ndaj ujit dhe veshje pa tegela e rrisin ngrohtësinë tuaj në det. Kjo xhaketë është një produkt i certifikuar bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% poliestër – Shell 2: 77% poliestër (i ricikluar), 23% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
600 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Arctic Ocean Hybrid Insulator”

Your email address will not be published. Required fields are marked *