Men’s Alpha 4.0 Ski Jacket

475.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

65927

Our iconic performance ski jacket – protection, comfort and the technical details you need for the best ski day.
Our best-selling resort ski jacket has become even better. Like always, it has the thoughtful technical details to keep you comfortable all day on the mountainside. With our trusted HELLY TECH® PROFESSIONAL, 2 layer construction, the Alpha is waterproof/breathable and windproof. We used PrimaLoft® Black Eco insulation with clever body-mapping to keep you warm. Our unique H2Flow™ system with strategic mechanical venting enables to you retain or release heat as needed. With a sharpened and articulated fit, the jacket delivers maximum freedom of movement. We added a Life Pocket™ engineered to preserve your phone battery in deep cold, so you can keep up with friends or work while on the slopes. More premium ski features include: a detachable and helmet-compatible hood, a neon colored brim, a ski pass pocket, a stretch powder skirt, and wrist gaiters with thumb holes. With the environment in mind, the insulation on the Alpha is made with 100% recycled content. The jacket was also responsibly made according to the certified bluesign® textile manufacturing process, which reduces waste in every step of the clothing supply chain.

Fiber Content:Shell: 85% Polyamide, 15% Elastane – Lining: 86% Polyester (Recycled), 14% Elastane – Lining 2: 100% Polyester (Recycled) – Insulation body: 100% Polyester (Recycled)

Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash dark colours separately
Weight1150g

Xhaketa jonë ikonë e performancës së skive – mbrojtje, rehati dhe detaje teknike që ju nevojiten për ditën më të mirë të skive.
Xhaketa jonë më e shitur e skive në resort është bërë edhe më e mirë. Si gjithmonë, ai ka detajet teknike të menduara për t’ju mbajtur rehat gjatë gjithë ditës në shpatin e malit. Me ndërtimin tonë të besuar HELLY TECH® PROFESSIONAL, me 2 shtresa, Alpha është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrës dhe i papërshkueshëm nga era. Ne kemi përdorur izolimin PrimaLoft® Black Eco me hartën e zgjuar të trupit për t’ju mbajtur ngrohtë. Sistemi ynë unik H2Flow™ me ventilim mekanik strategjik ju mundëson të ruani ose çlironi nxehtësinë sipas nevojës. Me një përshtatje të mprehtë dhe të artikuluar, xhaketa jep lirinë maksimale të lëvizjes. Ne shtuam një Life Pocket™ të krijuar për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në të ftohtë të thellë, në mënyrë që të mund të vazhdoni me miqtë ose të punoni ndërsa jeni në shpatet. Më shumë veçori premium të skive përfshijnë: një kapuç të ndashëm dhe të përputhshëm me helmetën, një buzë me ngjyrë neoni, një xhep për kalimin e skive, një skaj pudër shtrirjeje dhe gaitera dore me vrima për gishtin e madh. Duke pasur parasysh mjedisin, izolimi në Alpha është bërë me përmbajtje 100% të ricikluar. Xhaketa është bërë gjithashtu me përgjegjësi, sipas procesit të certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Përmbajtja e fibrave:

Predha: 85% poliamid, 15% elastan – Rreshtimi: 86% poliestër (i ricikluar), 14% elastan – rreshtim 2: 100% poliestër (i ricikluar) – Trupi izolues: 100% poliestër (i ricikluar)

Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga lavatricja, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 1150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Alpha 4.0 Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *