MELAMINE SOUP BOWL SAILOR SOUL, 6 PC

65.99 

Description

14002

The melamine bowl can be used for soups, pasta or cereal and forms part of the unbreakable melamine tableware set Sailor Soul , which has sets of dinner plates, soup and dessert bowls made from melamine with an outside of taupe grey, decorated in a nautical style.

Perkthimi

Tasi melaminë mund të përdoret për supa, makarona ose drithëra dhe bën pjesë në setin e pandërprerë të Sailor Soul, i cili ka sete pjatash darke, supe dhe tasa ëmbëlsirash të bëra nga melaminë të zbukuruar në një stil detar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SOUP BOWL SAILOR SOUL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *