MELAMINE RECTANGULAR TRAY REGATA

49.99 

Description

12012

The REGATA non-slip tray, of top quality melamine, ensures your meals and aperitifs remain safe. To make it extra practical it has two holes for carrying and non-slip sides.
This stops glasses and other items slipping and falling during manoeuvres on board.

Take a look at other items designed exclusively for life on board in the section Only for boats.

Perkthimi

Tabakaja qe nuk rrëshqit REGATA, me melaminë me cilësi të lartë, siguron që vaktet dhe aperitivët tuaj të mbesin të sigurt. Për ta bërë atë tepër praktik, ajo ka dy vrima për anët që mbartin dhe nuk rrëshqasin.
Kjo ndalon rrëshqitjen dhe rënien e sendeve gjatë manovrave në bord.

Shikoni produktet e tjera të dizajnuara ekskluzivisht për jetën në bord në seksionin, Vetëm për anije.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE RECTANGULAR TRAY REGATA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *