MELAMINE OVAL SERVING DISH PACIFIC

46.99 

Available on backorder

Description

The oval serving dishes with fishes and coral design is made in melamine 100%

The Pacific collection is designed for nautical lovers with a classic and elegant taste. The compass rose design in beige, navy blue and white tones make this melamine tableware an essential to dress the table with elegance.

To match you will find the unbreakable glasses and cups in Tritan ™, non-slip and dishwasher safe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERKTHIMI

Enët e servirjes ovale me peshq dhe dizajn koral janë bërë në melamine 100%

Koleksioni i Paqësorit është krijuar për adhuruesit e detit me një shije klasike dhe elegante. Dizajni i trëndafilit të busullës në tonet bezhë, blu dhe të bardhë e bëjnë këtë enë tavoline melamine një element thelbësor për të veshur tavolinën me elegancë.

Për t’u përshtatur, do të gjeni gota dhe gota të pathyeshme në Tritan™, që nuk rrëshqasin dhe mund të lahen në enëlarëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE OVAL SERVING DISH PACIFIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *