MELAMINE NON-SLIP MUG NORTHWIND, 6 PC

49.00 

Available on backorder

Description

15004

The NORTHWIND mug is perfect for breakfast and tea. The mug is made of unbreakable melamine in white with a navy blue compass rose feature.

Perkthimi

Gota NORTHWIND është perfekt për mëngjes dhe çaj. Gota është bërë nga melaminë e pathyeshme në të bardhë me një tipar trëndafili të busullës blu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP MUG NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *