MELAMINE NON-SLIP SOUP PLATE WELCOME ON BOARD, 6 PC

61.50 

Available on backorder

Description

27002

The deep plate WELCOME ON BOARD dinner plate is an elegant product in navy blue melamine and matches the rest of the tableware sets that can be combined with a sophisticated grey.

Perkthimi

Pjata e darkës WELCOME ON BOARD është një produkt elegant në melamine blu të kaltër dhe përputhet me pjesën tjetër të kompleteve të enëve të tavolinës që mund të kombinohen me një gri të sofistikuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP SOUP PLATE WELCOME ON BOARD, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *