MELAMINE NON-SLIP DESSERT PLATE WELCOME ON BOARD, 6 PC

59.00 

Available on backorder

Description

27003

The dessert plate WELCOME ON BOARD dinner plate is an elegant product in navy blue melamine and matches the rest of the tableware sets that can be combined with a sophisticated grey.
All the dishes in this unbreakable tableware are made from melamine with a non-slip ring in the base.

Perkthimi

Pjata e ëmbëlsirës WELCOME ON BOARD është një produkt elegant me melamine blu të kaltër dhe përputhet me pjesën tjetër të kompleteve të enëve të tavolinës që mund të kombinohen me një gri të sofistikuar.
Të gjitha pjatat në këtë enë tavoline të pathyeshme janë prej melamine me një unazë që nuk rrëshqet në bazë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP DESSERT PLATE WELCOME ON BOARD, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *