MELAMINE BREAKFAST SET REGATA, 6 PC

48.99 

Description

12005

The REGATA breakfast set, in white melamine and with a nautical flag design, has an edging on the saucer to stop the cup moving if the boat rocks.

Perkthimi

Seti i mëngjesit REGATA, në melaminë të bardhë dhe me një dizajn flamuri detar, ka një bordurë në pjatancë për të ndaluar lëvizjen e kupës nëse anija shkon.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE BREAKFAST SET REGATA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *