Kids’ LIFA® Merino Wool Base Layer Set

77.20 

Available on backorder

Description

Kids’ LIFA® Merino Wool Base Layer Set
40526
Warm, dry and comfortable kids’ base layers with Merino wool and moisture managing LIFA®
The perfect combination of Merino and LIFA® make these base layers durable and warm. Our warmest base layers, LIFA® Merino is a staple with professional athletes and a favorite with kids. Unmatched durability makes these thermals perfect for active kids who play hard. This base layer set is solution dyed for less water waste and the wool is certified by ZQ – a third party audited wool standard that requires growers to adhere to the best farm management practices.
Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsDo not use fabric softener,Use wool detergent,Wash inside out,Wash dark colours separately,Do not wring
Weight230g
Perkthim
Set me shtresa bazë leshi LIFA® Merino për fëmijë
40526
Shtresa bazë të ngrohta, të thata dhe të rehatshme për fëmijë me lesh Merino dhe LIFA® që menaxhon lagështinë
Kombinimi perfekt i Merino dhe LIFA® i bëjnë këto shtresa bazë të qëndrueshme dhe të ngrohta. Shtresat tona më të ngrohta bazë, LIFA® Merino është një element kryesor me atletët profesionistë dhe i preferuari i fëmijëve. Qëndrueshmëria e pakrahasueshme i bën këto termale të përsosur për fëmijët aktivë që luajnë fort. Ky grup i shtresës bazë është solucion i ngjyrosur për më pak mbetje uji dhe leshi është i certifikuar nga ZQ – një standard leshi i audituar nga palët e treta që kërkon që kultivuesit t’u përmbahen praktikave më të mira të menaxhimit të fermës.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, përdorni detergjent leshi, lani brenda jashtë, lani ngjyrat e errëta veçmas, mos i shtrydhni
Pesha: 230g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ LIFA® Merino Wool Base Layer Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *