Sale!

K SOGN PANTS

70.00 

Description

K SOGN PANTS

No.

40404
The ultimate outdoor pants for kids.
Built to protect kids in any weather, our waterproof, windproof and breathable pants keep kids warm and dry. The little details make a big difference, we eliminated the back-seam for extra waterproofing, added sturdy YKK® zippers and reflective elements for 360 degrees of visibility. Articulated knees mean kids have maximum freedom of movement to do their thing.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyester. Lining 2: 100% Polyamide
Care InstructionsDo not use fabric softener, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Use liquid detergent
Weight230g
FEATURES
HELLY TECH® Performance Fabric
2-Layer Construction
Fully Seam Sealed
Lined For Comfort
Quick Dry Mesh Lining
Water Repellant Taffeta Lining At Bottom Of Legs
Articulated Knees
No Back Seam Seat Construction For Extra Waterproofness
Elasticated and Adjustable Waist
Reflective Elements For 360 Degrees Visibility
Reinforced Seat and Knee
Elastic Bottom Of Leg with Snap Closure
Gusset and Rubber Strap For Secure Fit
Printed Reflective HH® Logos
PERKTHIMI
PANTALONA PER FEMIJE
NO
40404
Pantallonat më të mira të jashtme për fëmijë.
Të ndërtuara për të mbrojtur fëmijët në çdo mot, pantallonat tona të papërshkueshme nga uji, të papërshkueshëm nga era dhe me frymëmarrje i mbajnë fëmijët të ngrohtë dhe të thatë. Detajet e vogla bëjnë një ndryshim të madh, ne eliminuam shtresën e pasme për hidroizolim shtesë, shtuam zinxhirë të fortë YKK® dhe elementë reflektues për shikueshmëri 360 gradë. Gjunjët e artikuluar nënkuptojnë se fëmijët kanë lirinë maksimale të lëvizjes për të bërë gjërat e tyre.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Rreshtimi: 100% poliestër. Rreshtimi 2: 100% poliamid
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës pëlhure, rroba tharëse për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, përdorni detergjent të lëngshëm
Pesha: 230 g
TIPARET
Pëlhurë HELLY TECH® Performance
Ndërtimi me 2 shtresa
Plotësisht e mbyllur
Të rreshtuara për rehati
Rrjetë e tharjes së shpejtë
Rreshtim taftash kundër ujit në fund të këmbëve
Gjunjët e artikuluar
Nuk ka konstruksion të sediljeve të pasme për hidroizolim shtesë
Bel elastik dhe i rregullueshëm
Elemente reflektuese për dukshmëri 360 gradë
Ndenjëse dhe gju i përforcuar
Fundi elastik i këmbës me mbyllje të parakohshme
Shtyllë dhe rrip gome për përshtatje të sigurt
Logo reflektuese të printuara HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K SOGN PANTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *