K HH GRAPHIC LIFA MERINO SET

74.00 

Categories: ,

Description

K HH GRAPHIC LIFA MERINO SET
No.

48175
Our warmest kids’ base layer, combining unique Lifa® wicking technology with merino’s natural warmth.
The best kids’ base layer on the market uses a clever 2-layer construction to keep active kids dry and warm. Our Lifa® technology wicks away moisture while merino wool creates breathable warmth.
Fiber Content57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Weight275g
Select size:

FEATURES
2-layer construction
PERKTHIMI
K HH GRAPHIC LIFA MERINO SET
NO
48175
Shtresa jonë më e ngrohtë e bazës për fëmijë, duke kombinuar teknologjinë unike të kullimit Lifa® me ngrohtësinë natyrale të merinosë.
Shtresa bazë më e mirë e fëmijëve në treg përdor një ndërtim të zgjuar me 2 shtresa për t’i mbajtur fëmijët aktivë të thatë dhe të ngrohtë. Teknologjia jonë Lifa® largon lagështinë ndërsa leshi merino krijon ngrohtësi të frymëmarrjes.
Përmbajtja e fibrave: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Pesha: 275 g
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
Ndërtim me 2 shtresa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K HH GRAPHIC LIFA MERINO SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *