Sale!

K DAYBREAKER FLEECE PANTS

28.80 

Categories: ,

Description

K DAYBREAKER FLEECE PANTS

No.

41084
Warm, super-soft and comfortable fleece pants for kids made with recycled materials.
Perfect for layering when the cold sets in, and snuggling up on the couch after a long day out in the snow, our fleece kids’ pants are cozy and warm. We’re always working towards more sustainable products – the fleece is made from 100% recycled polyester.
Fiber Content100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsDo not use fabric softener, Wash dark colours separately
Weight160g

Select size:

FEATURES
Polartec® recycled 100g fleece
PERKTHIMI
K DAYBREAKER FLEECE PANTS
NO
41084
Pantallona leshi të ngrohta, super të buta dhe të rehatshme për fëmijë të bëra me materiale të ricikluara.
Perfekte për t’u shtruar me shtresa kur bie i ftohti dhe për t’u strukur në divan pas një dite të gjatë në dëborë, pantallonat e fëmijëve tanë fleece janë komode dhe të ngrohta. Ne jemi gjithmonë duke punuar drejt produkteve më të qëndrueshme – leshi është bërë nga 100% poliestër i ricikluar.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 160g
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
Polartec® lesh i ricikluar 100g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K DAYBREAKER FLEECE PANTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *