Juniors’ And Kids’ Shelter HELLY TECH® Waterproof Boots

110.00 

Available on backorder

Description

Juniors’ And Kids’ Shelter HELLY TECH® Waterproof Boots

No. 11908
Built for snow days and snow play, our Shelter kids’ winter boots are waterproof and feature Helly Tech® WATERPROOF technology. Plus they’re insulated with warm 200 gram PrimaLoft® to keep your kids’ feet cozy and warm. The soles have maximum grip for traction on slippery surfaces and the toe and heel feature protective reinforcement.

Details

Fiber content:

– Upper: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Upper 2: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 73% Polyester (Recycled) 27% Polyurethane – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight:260g
Perkthim
Çizme të papërshkueshme nga uji HELLY TECH® Strehim për të rinj dhe fëmijë
nr 11908
Të ndërtuara për ditët e dëborës dhe lojërat me borë, çizmet tona dimërore për fëmijë Shelter janë të papërshkueshme nga uji dhe kanë teknologji Helly Tech® NDARJE UJI. Plus, ato janë të izoluara me PrimaLoft® të ngrohtë 200 gram për t’i mbajtur këmbët e fëmijëve tuaj komode dhe të ngrohta. Thutat kanë mbërthim maksimal për tërheqje në sipërfaqet e rrëshqitshme dhe gishtat dhe thembra kanë përforcim mbrojtës.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
– Pjesa e sipërme: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – sipërmi 2: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtimi 2: 73% poliestër (i ricikluar) 27% poliuretani – shtroja e brendshme: EVA% 10 – Shtojca e jashtme: 100% gome
Pesha:
260 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ And Kids’ Shelter HELLY TECH® Waterproof Boots”

Your email address will not be published. Required fields are marked *